logodos12

12D.O.'s Botiga de les Denominacions d'Origen de Catalunya

Adreça:
Carrer Premses, 12

08800 | Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

e-mail:
info@12dos.cat

Telèfon:
605 13 40 30

 x 
Carret buit
 
 

Botiga a peu de carrer

Adreça:
Plaça de les Casernes 11

EMail:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfons:

931 42 72 98 (Botiga)
605 13 40 30 (mòbil)

BOTIGA 12 D.O.'s
Plaça de les Casernes 11

 

08800 · Vilanova i la Geltrú    Barcelona

Diumenge, 28 Febrer 2016 10:14

Avisos Legals

Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

AVISOS LEGALS

  En accedir a aquest lloc web implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions.

 1. Informació general:

Compliment l'establert en l'article 10, de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la

Informació i de Comerç Electrònic, oferim la informació general del lloc web 12dos.cat

Titular

Sergi-Albert Sevé Marrugat
Plaça dels Casernes 11 baixos | 08800 Vilanova i la Geltrú (BARCELONA).
NIF 52213340M

Contactar

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 93 142 72 98

 

reglamento general de protección de datos gdprNOVETAT: No deixar de visitar la nova normativa europea sobre el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR).

 

 

Titularitat del lloc web.

El nom i marca del domini, www.12dos.cat, està registrat a favor de Sergi-Albert Sevé Marrugat, 52213340M (d'ara endavant 12dos.cat).

El domicili social de 12dos.cat queda establert, a l'efecte del present Avís Legal, en la Plaça dels Casernes 11 baixos, 08800-Vilanova i la Geltrú (BARCELONA).

 

2. Termes i Condicions.

Els continguts, serveis inclosos i oferts en aquest lloc web, estan dirigits a persones majors d'edat segons la normativa vigent en el seu lloc de residència, quedant prohibida la venda dels nostres articles i serveis a menors d'edat.

En el cas que l'usuari realitzi una compra o contractació de serveis, ha de tenir la capacitat suficient per a això.

Únicament es troben compreses en el present lloc web aquelles pàgines que figurin dins del mapa del lloc web. L'usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, i ha llegit, acceptant les present condicions generals L'accés i navegació en aquest lloc web implica acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús continguts en ella. El mer accés no implica l'establiment de cap tipus de relació comercial entre 12dos.cat i l'usuari.

L'Avís Legal i/o les Condicions establertes per als serveis prestats a través del present lloc web, podrà sofrir modificacions de qualsevol tipus, quan 12dos.cat ho consideri oportú o amb la finalitat d'adequar-se als canvis legislatius i tecnològiques futures. Aquestes modificacions seran notificades convenientment, sent vàlides des de la seva publicació en aquest lloc web, excepte manifestació en contrari.

3. Continguts.

12dos.cat realitza els màxims esforços per evitar errors en els continguts que es publiquen en el lloc web. Tots els continguts que s'ofereixen a través del lloc web del que el 12dos.cat és titular o responsable es troben actualitzats, reservant-se el titular la facultat de poder modificar-los a qualsevol moment. 12dos.cat no es responsabilitza de les conseqüències que puguin derivar-se dels errors en els continguts que puguin aparèixer en aquest lloc web proporcionats per tercers.

12dos.cat no és responsable per les transmissions entre usuaris d'informació dirigides o a través d'aquest lloc web. La responsabilitat per les manifestacions que es realitzin pels usuaris és exclusiva dels qui les realitzen. Queda prohibida qualsevol comunicació o transmissió de continguts que infringeixi els drets propietat de tercers i el contingut dels quals sigui amenaçador, obscè, difamatori, pornogràfic, xenòfob, atemptatori contra la dignitat de la persona o els drets de la infància, la legalitat vigent o qualsevol conducta que inciti o constitueixi la realització d'una ofensa penal.

Així mateix queda prohibida la inclusió i comunicació de continguts, per part dels usuaris, que siguin falsos o inexactes i que indueixin o puguin induir a error a la resta d'usuaris o al personal de 12DOS.CAT, en particular els continguts que es trobin protegits per qualssevol drets de propietat intel·lectual o industrial, pertanyents a terceres persones, quan no comptin amb l'autorització del titular dels drets, menyscabin o desprestigiïn la fama o crèdit del titular, siguin considerats com una cas de publicitat il·lícita, enganyosa o deslleial i/o incorporin virus o qualsevol altre element electrònic que pogués danyar o impedir el funcionament del lloc web, de la xarxa, equips informàtics de 12dos.cat o tercers i/o l'accés al portal de la resta d'usuaris.

12dos.cat podrà prohibir l'accés a aquest lloc web de qualsevol usuari que realitzi qualsevol de les conductes referenciades amb caràcter enunciatiu i no limitatiu en el present paràgraf.

12dos.cat ofereix enllaços, directa o indirectament, a recursos o llocs d'Internet que es troben fora del present lloc web. La presència d'aquests enllaços en el lloc web té una finalitat informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s'ofereixin en el lloc web de destinació.

En cas que 12dos.cat tingui coneixement efectiu que l'activitat o la informació a la qual es remitent des d'aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o pot lesionar béns o drets d'un tercer susceptibles d'indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l'enllaç corresponent al més aviat possible.

La tenda web de 12dos.cat ofereix determinats serveis als usuaris, sotmesos als termes i condicions indicats en el present lloc web, devent l'usuari llegir amb atenció les condicions que s'apliquin a cada servei, que en cap cas eximiran, excepte manifestació expressa en contrari, del compliment de l'expressat en l'Avís Legal.

Propietat Intel·lectual i Industrial.
Aquest lloc web i els continguts que alberga es troben protegits per la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual. Es prohibeix la modificació, còpia, reproducció, descàrrega, transmissió, distribució o transformació dels continguts del Portal, si no es té l'autorització del titular dels corresponents drets o es troba legalment permès. L'accés al lloc web no suposa en cap cas adquisició per part dels usuaris de dret de propietat algun sobre els continguts que figuren en el mateix.

Alguns dels continguts de l'aquest lloc web poden ser descarregats en el terminal de l'usuari sempre que sigui per a ús privat i sense fi comercial algun.

Les referències a marques comercials o marques registrades o signes distintius, ja siguin titularitat de 12dos.cat o de terceres empreses, porten implícites la prohibició sobre el seu ús sense el consentiment de l'empresa o els seus legítims propietaris. A cap moment, excepte manifestació expressa l'accés o ús del Portal i/o dels seus continguts, confereix a l'usuari dret algun sobre les marques, logos, i/o signes distintius en ell inclosos protegits per Llei.

Limitació de Responsabilitat.

12dos.cat no garanteix l'absència de virus o altres elements que poguessin causar danys en els sistemes informàtics, en els documents electrònics o en els fitxers d'usuari d'aquest lloc web o de llocs web de tercers, per la qual cosa no es responsabilitza dels perjudicis que es poguessin produir per aquestes causes.

12dos.cat no es responsabilitza del mal ús que pugui fer-se d'aquest lloc web.

12dos.cat tampoc es responsabilitza del contingut dels llocs web als quals enllaça fora de la seva pàgina. Tampoc serà 12dos.cat responsable de qualsevol dany o pèrdua que pugui sorgir per la connexió o per l'ús de qualsevol contingut, producte o servei disponible en els llocs web als quals es dirigeixin els enllaços. 12dos.cat no pot garantir la disponibilitat i el correcte funcionament dels enllaços a altres llocs web des del lloc web de la Tenda de 12dos.cat.

El present Avís Legal és aplicable únicament a la informació recollida i serveis prestats a través del lloc web de la tenda de 12dos.cat, no sent aplicable als continguts recollits o serveis prestats des de llocs web de tercers als quals s'hagi accedit des del present lloc web.

Navegació i Seguretat.

12dos.cat realitza els màxims esforços per garantir que la navegació a través d'aquest lloc web es realitzi en les millors condicions. Únicament els serveis oferts a través d'aquesta pàgina web podran ser rebuts correctament en el cas que es compleixin amb les condicions tècniques especificades en el present avís legal.

Aquest lloc web ha estat dissenyat per suportar els navegadors més utilitzats en internet. 12dos.cat no es fa responsable per qualsevol tipus de perjudici soferts pels usuaris per l'ús de navegadors o versions diferents a les habituals o desfasades.

12dos.cat no garanteix, ni es responsabilitza que l'accés a aquest lloc web sigui ininterromput o es trobi lliure d'error. En cap cas 12dos.cat serà responsable pels perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l'accés i l'ús d'aquest lloc web.

 

Legislació aplicable i Tribunals competents.

 Els termes i condicions que regeixen aquest web site, així com les relacions que poguessin derivar-se estan protegides i queden subjectes a la legislació espanyola.

Per a la resolució de qualsevol tipus de controvèrsia, litigi o discrepància que pogués suscitar-se entre l'usuari i 12dos.cat, per l'ús d'aquest lloc web, s'acorda la submissió de les mateixes als Jutjats i Tribunals de Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE).

Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i el seu Reglament de desenvolupament.

Reial decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General de Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries.

Llei 7/1996, de 15 de gener, d'Ordenació del comerç minorista.

Reial decret Legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual.

Llei 17/2001, de 7 de desembre, de Marques.

 

 Condicions de contractació:

Registre de l'Usuari

Per a la utilització dels serveis de 12dos.cat és necessari el registre de l'Usuari en el lloc web 12dos.cat

Procediment del registre de l'usuari
L'Usuari en registrar-se indicarà el seu nom complet, nom d'usuari i l'adreça de correu electrònic.

En completar el registre, se li enviarà a l'Usuari un missatge al seu compte de correu perquè pugui confirmar que té accés al seu compte.

L'Usuari haurà d'acceptar les Condicions Generals, la Política de Privadesa i la Política de Cookies. En haver rebut l'Usuari la confirmació del seu registre a la web, podrà accedir a aquesta a través del formulari expressament creat per a aquesta fi.

L'Usuari podrà modificar les seves dades personals, els relacionats amb els enviaments de comandes i les comandes pendents de lliurament.

En l'acte de la compra, l'Usuari podrà visualitzar el contingut de la seva comanda, seguir amb el pagament o cancel·lar la comanda. Podent escollir el mètode de pagament desitjat i imprimir el comprovant de l'enviament i la factura corresponent.

L'usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu compte a qualsevol moment, indicant el motiu pel qual desitja cancel·lar-la.

 

Tramitació de comandes
Durant el procés de selecció d'articles per a la seva compra, l'Usuari disposa de la cistella de la compra, on apareixeran els articles que desitja adquirir.

L'Usuari podrà consultar l'estat de la seva comanda a través de l'opció "Veure Cistella", on es mostraran el contingut de la cistella fins a aquest moment. Permetent la modificació o eliminació dels productes que seleccioni dins de la cistella de la compra.

L'Usuari haurà de comprovar que els productes que indica la pantalla a "Veure Cistella" són els que desitja adquirir.

En el cas que l'article tingués assignat un descompte, oferta o una altra promoció, se li indicarà en aquest mateix pas.

En finalitzar el procés de selecció dels articles que desitja comprar, se li requerirà informar de les dades de facturació: nom i cognoms, telèfon de contacte i l'adreça d'enviament, així com incloure altres informacions que l'Usuari creen ser útils per a la preparació de la comanda i el transport final d'est per al seu lliurament. En el cas que l'adreça de lliurament sigui diferent a la de facturació, l'Usuari podrà emplenar la informació corresponent. Així com afegir un missatge per al transportista o el destinatari, si és diferent al de facturació.

També se li mostrarà el valor total de la comanda amb els articles seleccionats i les despeses d'enviament corresponents.

En aquest moment l'Usuari haurà de seleccionar la forma de pagament desitjada.

En prémer sobre l'enllaç de Realitzar la Comanda, apareixerà en la pantalla la passarel·la de pagament seleccionada. En ser tramitat el pagament correctament, la comanda, de forma automàtica li confirmarà en la pantalla tota la informació de la comanda i se li enviarà un correu electrònic comunicant-li la confirmació de l'operació.

 

Preus dels articles
En els articles és informat el seu preu expressat en la moneda Euro €

En la informació dels articles s'indiquen la descripció de l'article, el preu expressat en euros € que inclou l'impost sobre el Valor Afegit (IVA) corresponent.

 

Formes de pagament
Al moment del pagament dels articles adquirits, a l'Usuari se li informa de les diferents formes de pagament admeses:

Pagament mitjançant Transferència Bancària.

Pagament per Paypal.

Pagament mitjançant Targeta VISA i MASTERCARD, de crèdit o dèbit, a través del TPV virtual.

Durant el procés del pagament mitjançant el TPV Virtual, l'Usuari haurà d'emplenar un formulari, on indicarà el nom del titular de la targeta de crèdit o dèbit, el tipus de targeta, la data de caducitat de la targeta, i el codi de seguretat.

Garantia
En finalitzar la compra, l'Usuari rebrà en el seu compte de correu electrònic un comunicat que especifica els articles adquirits, el preu i la forma d'enviament escollida, la data i nombre de la comanda. Es facilitarà un enllaç perquè l'Usuari pugui consultar les condicions de contractació.

L'usuari tindrà dret a sol·licitar còpia d'aquestes condicions generals, de forma gratuïta.

Drets de desestimient
El comprador disposa de catorze dies naturals, des de la recepció de la comanda, per exercir el seu dret de desistiment, no havent de justificar raó alguna, ni sigui penalitzada.

En el text de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, i altres lleis que la complementen, no podrà aplicar-se a articles que puguin deteriorar-se o caducar ràpidament. Pel que el dret de desistiment sobre els articles que hagin estat oberts no s'aplicarà.

La intenció de desistir per part del comprador s'haurà de comunicar dins del termini indicat i procedir a la devolució dels articles. Enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., on s'ha d'incloure el nom complet, l'adreça i el nombre de la comanda, o cridant al telèfon +34 93 1427298

Els imports abonats per l'Usuari, 12dos.cat els reemborsarà sense retenció de despeses en el termini màxim de 10 dies naturals, si prèviament ha rebut els articles objecto del desistiment, verificant l'estat correcte d'aquests i si estiguessin deteriorats, en apreciar una depreciació, seran descomptats del total d'import a retornar a l'Usuari. El cost de la devolució del producte serà a càrrec del comprador.

 

 


 

AVISOS LEGALS

Al acceder a este sitio web implica el conocimiento y aceptación de los siguientes términos y condiciones.

1. Información general:

Cumplimiento lo establecido en el artículo 10, de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de servicios de la Sociedad de la

Información y de Comercio Electrónico, ofrecemos la información general del sitio web 12DOS.CAT

Titular

Sergi-Albert Sevé Marrugat

Domicilio social

Plaça de les Casernes 11 baixos | 08800 Vilanova i la Geltrú (BARCELONA).

NIF

52213340M

Contacto

Email:    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Teléfono: 93 142 72 98

 

Titularidad del sitio web.

El nombre y marca del dominio, www.12dos.cat, está registrado a favor de Sergi-Albert Sevé Marrugat, 52213340M (en adelante 12DOS.CAT).

El domicilio social de 12DOS.CAT queda establecido, a los efectos del presente Aviso Legal, en la Plaça de les Casernes 11 baixos, 08800-Vilanova i la Geltrú (BARCELONA).

 

2. Términos y Condiciones.

Los contenidos, servicios incluidos y ofrecidos en este sitio web, están dirigidos a personas mayores de edad según la normativa vigente en su lugar de residencia, quedando prohibida la venta de nuestros artículos y servicios a menores de edad.

En el caso que el usuario realice una compra o contratación de servicios, tiene que tener la capacidad suficiente para ello.

Únicamente se encuentran comprendidas en el presente sitio web aquellas páginas que figuren dentro del mapa del sitio web. El usuario accede voluntariamente a este sitio web, y ha leído, aceptando las presente condiciones generales El acceso y navegación en este sitio web implica aceptar y conocer las advertencias legales, condiciones y términos de uso contenidos en ella. El mero acceso no implica el establecimiento de ningún tipo de relación comercial entre 12DOS.CAT y el usuario.

El Aviso Legal y/o las Condiciones establecidas para los servicios prestados a través del presente sitio web, podrá sufrir modificaciones de cualquier tipo, cuando 12DOS.CAT lo considere oportuno o con la finalidad de adecuarse a los cambios legislativos y tecnológicas futuras. Estas modificaciones serán notificadas convenientemente, siendo válidas desde su publicación en este sitio web, salvo manifestación en contrario.

3. Contenidos.

12DOS.CAT realiza los máximos esfuerzos para evitar errores en los contenidos que se publican en el sitio web. Todos los contenidos que se ofrecen a través del sitio web del que el 12DOS.CAT es titular o responsable se encuentran actualizados, reservándose el titular la facultad de poder modificarlos en cualquier momento. 12DOS.CAT no se responsabiliza de las consecuencias que puedan derivarse de los errores en los contenidos que puedan aparecer en este sitio web proporcionados por terceros.

12DOS.CAT no es responsable por las transmisiones entre usuarios de información dirigidas o a través de este sitio web. La responsabilidad por las manifestaciones que se realicen por los usuarios es exclusiva de quienes las realizan. Queda prohibida cualquier comunicación o transmisión de contenidos que infrinja los derechos propiedad de terceros y cuyo contenido sea amenazante, obsceno, difamatorio, pornográfico, xenófobo, atentatorio contra la dignidad de la persona o los derechos de la infancia, la legalidad vigente o cualquier conducta que incite o constituya la realización de una ofensa penal.

Asimismo queda prohibida la inclusión y comunicación de contenidos, por parte de los usuarios, que sean falsos o inexactos y que induzcan o puedan inducir a error al resto de usuarios o al personal de 12DOS.CAT, en particular los contenidos que se encuentren protegidos por cualesquiera derechos de propiedad intelectual o industrial, pertenecientes a terceras personas, cuando no cuenten con la autorización del titular de los derechos, menoscaben o desprestigien la fama o crédito del titular, sean considerados como una caso de publicidad ilícita, engañosa o desleal y/o incorporen virus o cualquier otro elemento electrónico que pudiese dañar o impedir el funcionamiento del sitio web, de la red, equipos informáticos de 12DOS.CAT o terceros y/o el acceso al portal del resto de usuarios.

12DOS.CAT podrá prohibir el acceso a este sitio web de cualquier usuario que realice cualquiera de las conductas referenciadas con carácter enunciativo y no limitativo en el presente párrafo.

12DOS.CAT ofrece enlaces, directa o indirectamente, a recursos o sitios de Internet que se encuentran fuera del presente sitio web. La presencia de estos enlaces en el sitio web tiene una finalidad informativa, no constituyendo en ningún caso una invitación a la contratación de productos o servicios que se ofrezcan en el sitio web de destino.

En caso de que 12DOS.CAT tenga conocimiento efectivo de que la actividad o la información a la que se remite desde dichos enlaces es ilícita, constitutiva de delito o puede lesionar bienes o derechos de un tercero susceptibles de indemnización, actuará con la diligencia necesaria para suprimir o inutilizar el enlace correspondiente con la mayor brevedad posible.

La tienda web de 12DOS.CAT ofrece determinados servicios a los usuarios, sometidos a los términos y condiciones indicados en el presente sitio web, debiendo el usuario leer con atención las condiciones que se apliquen a cada servicio, que en ningún caso eximirán, salvo manifestación expresa en contrario, del cumplimiento de lo expresado en el Aviso Legal.

  1. Propiedad Intelectual e Industrial.

Este sitio web y los contenidos que alberga se encuentran protegidos por la legislación vigente en materia de propiedad intelectual. Se prohíbe la modificación, copia, reproducción, descarga, transmisión, distribución o transformación de los contenidos del Portal, si no se tiene la autorización del titular de los correspondientes derechos o se encuentra legalmente permitido. El acceso al sitio web no supone en ningún caso adquisición por parte de los usuarios de derecho de propiedad alguno sobre los contenidos que figuran en el mismo.

Algunos de los contenidos del este sitio web pueden ser descargados en el terminal del usuario siempre que sea para uso privado y sin fin comercial alguno.

Las referencias a marcas comerciales o marcas registradas o signos distintivos, ya sean titularidad de 12DOS.CAT o de terceras empresas, llevan implícitas la prohibición sobre su uso sin el consentimiento de la empresa o sus legítimos propietarios. En ningún momento, salvo manifestación expresa el acceso o uso del Portal y/o de sus contenidos, confiere al usuario derecho alguno sobre las marcas, logos, y/o signos distintivos en él incluidos protegidos por Ley.

  1. Limitación de Responsabilidad.

12DOS.CAT no garantiza la ausencia de virus u otros elementos que pudieran causar daños en los sistemas informáticos, en los documentos electrónicos o en los ficheros de usuario de este sitio web o de sitios web de terceros, por lo que no se responsabiliza de los perjuicios que se pudieran producir por estas causas.

12DOS.CAT no se responsabiliza del mal uso que pueda hacerse de este sitio web.

12DOS.CAT tampoco se responsabiliza del contenido de los sitios web a los que enlaza fuera de su página. Tampoco será 12DOS.CAT responsable de cualquier daño o pérdida que pueda surgir por la conexión o por el uso de cualquier contenido, producto o servicio disponible en los sitios web a los que se dirijan los enlaces. 12DOS.CAT no puede garantizar la disponibilidad y el correcto funcionamiento de los enlaces a otros sitios web desde el sitio web de la Tienda de 12DOS.CAT.

El presente Aviso Legal es aplicable únicamente a la información recogida y servicios prestados a través del sitio web de la tienda de 12DOS.CAT, no siendo de aplicación a los contenidos recogidos o servicios prestados desde sitios web de terceros a los que se haya accedido desde el presente sitio web.

  1. Navegación y Seguridad.

12DOS.CAT realiza los máximos esfuerzos para garantizar que la navegación a través de este sitio web se realice en las mejores condiciones. Únicamente los servicios ofertados a través de esta página web podrán ser recibidos correctamente en el caso de que se cumplan con las condiciones técnicas especificadas en el presente aviso legal.

Este sitio web ha sido diseñado para soportar los navegadores más utilizados en internet. 12DOS.CAT no se hace responsable por cualquier tipo de perjuicio sufridos por los usuarios por el uso de navegadores o versiones distintas a las habituales o desfasadas.

12DOS.CAT no garantiza, ni se responsabiliza de que el acceso a este sitio web sea ininterrumpido o se encuentre libre de error. En ningún caso 12DOS.CAT será responsable por los perjuicios de cualquier tipo que surjan por el acceso y el uso de este sitio web.

  1. Legislación aplicable y Tribunales competentes.

Los términos y condiciones que rigen este web site, así como las relaciones que pudieran derivarse están protegidas y quedan sujetas a la legislación española.

Para la resolución de cualquier tipo de controversia, litigio o discrepancia que pudiera suscitarse entre el usuario y 12DOS.CAT, por el uso de este sitio web, se acuerda el sometimiento de las mismas a los Juzgados y Tribunales de Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

Ley 34/2002, de 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y de comercio electrónico (LSSICE).

Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal (LOPD) y su Reglamento de desarrollo.

Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre, por el que se aprueba el texto refundido de la Ley General de Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias.

Ley 7/1996, de 15 de enero, de Ordenación del comercio minorista.

Real Decreto Legislativo 1/1996, de 12 de abril, por el que se aprueba el Texto Refundido de la Ley de Propiedad Intelectual.

Ley 17/2001, de 7 de diciembre, de Marcas.

 

Condiciones de contratación:

Registro del Usuario

Para la utilización de los servicios de 12DOS.CAT es necesario el registro del Usuario en el sitio web 12DOS.CAT

Procedimiento del registro del usuario

El Usuario al registrarse indicará su nombre completo, nombre de usuario y la dirección de correo electrónico.

Al completar el registro, se le enviará al Usuario un mensaje a su cuenta de correo para que pueda confirmar que tiene acceso a su cuenta.

El Usuario deberá aceptar las Condiciones Generales, la Política de Privacidad y la Política de Cookies. Al haber recibido el Usuario la confirmación de su registro en la web, podrá acceder a ésta a través del formulario expresamente creado para este fin.

El Usuario podrá modificar sus datos personales, los relacionados con los envíos de pedidos y los pedidos pendientes de entrega.

En el acto de la compra, el Usuario podrá visualizar el contenido de su pedido, seguir con el pago o cancelar el pedido. Pudiendo escoger el método de pago deseado e imprimir el comprobante del envío y la factura correspondiente.

El usuario tiene la posibilidad de cancelar su cuenta en cualquier momento, indicando el motivo por el que desea cancelarla.

Tramitación de pedidos

Durante el proceso de selección de artículos para su compra, el Usuario dispone de la cesta de la compra, donde aparecerán los artículos que desea adquirir.

El Usuario podrá consultar el estado de su pedido a través de la opción "Ver Cesta", donde se mostrarán el contenido de la cesta hasta ese momento. Permitiendo la modificación o eliminación de los productos que seleccione dentro de la cesta de la compra.

El Usuario deberá comprobar que los productos que indica la pantalla en "Ver Cesta" son los que desea adquirir.

En el caso de que el artículo tuviera asignado un descuento, oferta u otra promoción, se le indicará en este mismo paso.

Al finalizar el proceso de selección de los artículos que desea comprar, se le requerirá informar de los datos de facturación: nombre y apellidos, teléfono de contacto y la dirección de envío, así como incluir otras informaciones que el Usuario crean ser útiles para la preparación del pedido y el transporte final de este para su entrega. En el caso que la dirección de entrega sea diferente a la de facturación, el Usuario podrá rellenar la información correspondiente. Así como añadir un mensaje para el transportista o el destinatario, si es diferente al de facturación.

También se le mostrará el valor total del pedido con los artículos seleccionados y los gastos de envío correspondientes.

En este momento el Usuario deberá seleccionar la forma de pago deseada.

Al pulsar sobre el enlace de Realizar el Pedido, aparecerá en la pantalla la pasarela de pago seleccionada. Al ser tramitado el pago correctamente, el pedido, de forma automática le confirmará en la pantalla toda la información del pedido y se le enviará un correo electrónico comunicándole la confirmación de la operación.

Precios de los artículos

En los artículos es informado su precio expresado en la moneda Euro €

En la información de los artículos se indican la descripción del artículo, el precio expresado en euros € que incluye el impuesto sobre el Valor Añadido (IVA) correspondiente.

Formas de pago

En el momento del pago de los artículos adquiridos, al Usuario se le informa de las diferentes formas de pago admitidas:

Pago mediante Transferencia Bancaria.

Pago por Paypal.

Pago mediante Tarjeta VISA y MASTERCARD, de crédito o débito, a través del TPV virtual.

Durante el proceso del pago mediante el TPV Virtual, el Usuario deberá cumplimentar un formulario, donde indicará el nombre del titular de la tarjeta de crédito o débito, el tipo de tarjeta, la fecha de caducidad de la tarjeta, y el código de seguridad.

Garantía

Al finalizar la compra, el Usuario recibirá en su cuenta de correo electrónico un comunicado que especifica los artículos adquiridos, el precio y la forma de envío escogida, la fecha y número del pedido. Se facilitará un enlace para que el Usuario pueda consultar las condiciones de contratación.

El usuario tendrá derecho a solicitar copia de estas condiciones generales, de forma gratuita.

Derechos de desestimiento

El comprador dispone de catorce días naturales, desde la recepción del pedido, para ejercer su derecho de desistimiento, no teniendo que justificar razón alguna, ni sea penalizada.

En el texto de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios, y otras leyes que la complementan, no podrá aplicarse a artículos que puedan deteriorarse o caducar rápidamente. Por lo que el derecho de desistimiento sobre los artículos que hayan sido abiertos no se aplicará.

La intención de desistir por parte del comprador se habrá de comunicar dentro del plazo indicado y proceder a la devolución de los artículos. Enviando un correo electrónico a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., donde se ha de incluir el nombre completo, la dirección y el número del pedido, o llamando al teléfono 931427298

Los importes abonados por el Usuario, 12DOS.CAT los reembolsará sin retención de gastos en el plazo máximo de 10 días naturales, si previamente ha recibido los artículos objeto del desistimiento, verificando el estado correcto de éstos y si estuviesen deteriorados, al apreciar una depreciación, serán descontados del total de importe a retornar al Usuario. El coste de la devolución del producto será a cargo del comprador.

 

 

 

 

Llegir 995 vegades Darrera modificació el Divendres, 18 Mai 2018 21:34

Trobeu-nos a Facebook

Segueix-nos en Facebook, trobaràs moltes més coses per a tu.

Segueix-nos

DESCOBREIX-NOS  

Call Center

Si ens necessiteu contactar-nos

Truqueu!

vols ajuda?