logodos12

12D.O.'s Botiga de les Denominacions d'Origen de Catalunya

Adreça:
Carrer Premses, 12

08800 | Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

e-mail:
info@12dos.cat

Telèfon:
605 13 40 30

 x 
Carret buit
 
 

Botiga a peu de carrer

Adreça:
Carrer de les Premses, 12 bis

EMail:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfons:

931 42 72 98 (Botiga)
605 13 40 30 (mòbil)

BOTIGA 12 D.O.'s
Carrer de les Premses 12

 

08800 · Vilanova i la Geltrú    Barcelona

Diumenge, 06 Març 2016 08:17

Propietats Organolètiques

Escrit per
1      Propietats sensorials del vi El vi és un dels aliments de perfil sensorial més complex i la seva amplitud de matisos te una transcendència cultural.   Aula de Tast. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera - Universitat Autònoma de Barcelona   1.1    Dotació sensorial El coneixement dels components dels aromes del vi han anat en augment de forma que cada cop es detecten i es quantifiquen compostos que es troben en quantitats molt petites. La cromatografia en fase gasosa ha permès avançar en el coneixement de la relació entre l’estructura química i la sensació aromàtica del compost. 1.1.1    Substàncies odorants Perquè una substancia sigui percebuda olfactivament ha d’estimular la pituïtària en la quantitat suficient per desencadenar una reacció en el cervell. En general es pot considerar que les substàncies no volàtils no seran olorades mentre que les substancies responsables de l’aroma del vi son aquelles que son volàtils…
Vins de Llàgrima. Maceració del most del vi amb les pells per l’obtenció del color Vins fermentats en dipòsits d’acer inoxidable. Vins que han fet la fermentació alcohòlica en dipòsit de acer inoxidable. Celler Josep Vicens. Rosat de Garnatxa Negra fermentada en dipòsit d’inoxidable. D.O. Terra Alta   Vins fermentats en dipòsit de ciment. Vins que han fet la fermentació alcohòlica en dipòsits de ciment. Celler Frisach. L’Abrunet Negre. Garnatxa i Carinyena Fermentats alhora en dipòsit de ciment. D.O. Terra Alta   Vins fermentats en àmfora. Vins que ha fet la fermentació alcohòlica en recipients de fang o tines de terrissa. Celler de Vins del Tros. Garnatxa Blanca Brisada Àmfora. D.O. Terra Alta   Vina fermentats en bóta. Vis que han fet la fermentació alcohòlica en bóta Vins elaborats amb maceració carbònica. Vins que han fet la fermentació alcohòlica per maceració carbònica o pel·licular del most, amb el gotim sencer.…
Dissabte, 27 Febrer 2016 20:31

La Vinificació

Escrit per

Trobeu-nos a Facebook

Segueix-nos en Facebook, trobaràs moltes més coses per a tu.

Segueix-nos

DESCOBREIX-NOS  

Call Center

Si ens necessiteu contactar-nos

Truqueu!

vols ajuda?