logodos12

12D.O.'s Botiga de les Denominacions d'Origen de Catalunya

Adreça:
Carrer Premses, 12

08800 | Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

e-mail:
info@12dos.cat

Telèfon:
605 13 40 30

 x 
Carret buit
 
 

Botiga a peu de carrer

Adreça:
Carrer de les Premses, 12 bis

EMail:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfons:

931 42 72 98 (Botiga)
605 13 40 30 (mòbil)

BOTIGA 12 D.O.'s
Carrer de les Premses 12

 

08800 · Vilanova i la Geltrú    Barcelona

Tipologia dels Vins i Caves

Tipologia dels Vins i Caves (1)

Vins de Llàgrima. Maceració del most del vi amb les pells per l’obtenció del color

Vins fermentats en dipòsits d’acer inoxidable. Vins que han fet la fermentació alcohòlica en dipòsit de acer inoxidable.

Celler Josep Vicens. Rosat de Garnatxa Negra fermentada en dipòsit d’inoxidable. D.O. Terra Alta

 

Vins fermentats en dipòsit de ciment. Vins que han fet la fermentació alcohòlica en dipòsits de ciment.

Celler Frisach. L’Abrunet Negre. Garnatxa i Carinyena Fermentats alhora en dipòsit de ciment. D.O. Terra Alta

 

Vins fermentats en àmfora. Vins que ha fet la fermentació alcohòlica en recipients de fang o tines de terrissa.

Celler de Vins del Tros. Garnatxa Blanca Brisada Àmfora. D.O. Terra Alta

 

Vina fermentats en bóta. Vis que han fet la fermentació alcohòlica en bóta

Vins elaborats amb maceració carbònica. Vins que han fet la fermentació alcohòlica per maceració carbònica o pel·licular del most, amb el gotim sencer. En la maceració carbònica el suc fermenta mentre es troba encara dintre de la pell del gra tot i que al fons del dipòsit de fermentació alguns grans es trenquen i llavors també es produeix la fermentació convencional. El vi que en resulta de la maceració carbònica és afruitat, baix en tanins i llest per beure en molt poc temps, però no té les qualitats necessàries per l'envelliment prolongat.

Vins que han realitzat la criança amb les seves mares.

Vins que han fet la segona fermentació en ampolla pel mètode tradicional, amb els llevats dins de l’ampolla

Vins apagats. Vins als quals se’ls ha aturat la fermentació alcohòlica per mitjà de l’adició d’alcohol vínic. En general s’usa per fer vins dolços

Vins dolços naturals. Vins elaborats a partir de raïms sobre madurats en el mateix cep

Vins dolços de Botritis. Vins elaborats a partir de raïms botrititzats en el mateix cep o en altres llocs adients per que la botritis noble hi tingui lloc, com per exemple en un paller.

Heretat Mont Rubí. Pansificació de Xarel·lo per aconseguir botritis noble. D.O. Penedès

 

Trobeu-nos a Facebook

Segueix-nos en Facebook, trobaràs moltes més coses per a tu.

Segueix-nos

DESCOBREIX-NOS  

Call Center

Si ens necessiteu contactar-nos

Truqueu!

vols ajuda?