logodos12

12D.O.'s Botiga de les Denominacions d'Origen de Catalunya

Adreça:
Carrer Premses, 12

08800 | Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

e-mail:
info@12dos.cat

Telèfon:
605 13 40 30

 x 
Carret buit
 
 

Botiga a peu de carrer

Adreça:
Plaça de les Casernes 11

EMail:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfons:

931 42 72 98 (Botiga)
605 13 40 30 (mòbil)

BOTIGA 12 D.O.'s
Plaça de les Casernes 11

 

08800 · Vilanova i la Geltrú    Barcelona

Sobre nosaltres

Sobre nosaltres (3)

Aquí parlar de l'empresa, quí som, qué fem, des de quan...

Diumenge, 28 Febrer 2016 10:17

La botiga 12 D.O.’s

Escrit per

La Nova Botiga 12 D.O.’s a Vilanova i la Geltrú.

Plaça de les Casernes, 11

La botiga és un espai a peu de carrer que mira de transmetre l’aprenentatge rebut com a tastador a LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA a totes les persones que estiguin interessades en descobrir els vins catalans des de la perspectiva de les varietats autòctones. No només és el què fem si no que és el que creiem què hem de fer.

Per altra banda donem servei de distribució dirigit a l’hosteleria. Com a especialistes en vins i caves catalans introduïm conceptes nous i refem les cartes de vins clàssiques donant protagonisme als vins que millor representen el territori català. El nostre objectiu és que els nostres clients d’hosteleria se sentin segurs amb una carta on els vins catalans de varietats autòctones siguin per primera vegada els protagonistes. És evident que és un tema de voluntat, però és cert que cada cop hi ha una demanda creixent de persones interessades en descobrir el que és nostre, en descobrir els productes propis del nostre territori.

Finalment també treballem amb botigues especialitzades de venda de vins receptives a cobrir una nova demanada de vi amb caràcter autòcton. Expliquem els motius pels quals és important que s'ofereixi un vi en concret i arribi als clients en condicions controlades, és a dir, podent explicar el perquè l’estan oferint i en quin sentit el consumidor l’ha de gaudir.

Els serveis que ofereix 12 D.O.’s van des de l’assessorament i formació  fins a l’entrega de vins i caves catalans elaborats amb varietats autòctones.

Txin-txin i bon vi català!

Apropa’t a 12 D.O.’s, et sorprendrem!

  

Dilluns, 01 Febrer 2016 18:19

La Botiga a Peu de Carrer.

Escrit per

t_ Breu escrit de presentació de la Botiga física, amb fotografies de la botiga i d'actes. Mapes Google. Parla de l'entorn de la Botiga (museu, Vilanova...)

Diumenge, 07 Febrer 2016 21:14

Ànima de 12 D.O.'s

Escrit per

Des de ben jove he sigut ben curiós pels vins. En aquells temps quan exercia d’enginyer tècnic sempre que anava a un restaurant m’agradava llegir la carta de vins i triar un vi que maridés amb la resta de plats escollits.

La meva afició amb el temps va passar a curiositat. De curiositat ha esdevingut el  meu principal projecte.

Tot comença en un garatge de 30 m2. En morir l'avi Santiago vaig disposar d'aquest petit garatge; va ésser el moment de fer quelcom que realment m’agradés: distribució i venda de vins i caves només catalans i animar als nostres clients a conèixer i a tastar vins diferents, de cellers menys coneguts, és a dir, fer distribució i venda de cellers catalans mirant d'evitar la oferta clàssica de vi català.

Així neix 12 D.O.’s; un espai on els clients hi troben vins que difícilment trobaran a cap altre lloc, un espai que pluralitza i afegeix referències a la típica oferta de vi català, un espai on pots tastar abans de comprar, un espai on es fa una distribució diferent, doncs els vins proposats són explicats durant el procés venda. L’objectiu és presentar una oferta plural basant-se en la qualitat dels vins i no necessàriament en la inversió que el celler hagi realitzat en el màrqueting. I això no és fàcil, doncs el consum es basa en referències conegudes.

Ben aviat em vaig adonar de tot el camí que em faltava per recórrer. Calia que conegués més en profunditat la meva especialització. Així que una vegada inscrit al Curs ESCOLA D’ESTIU DEL VI CATALÀ (primera i única edició) vaig conèixer a la Silvia Naranjo i a en Jordi Alcover, els màxims exponents del vi català i que actualment compten amb més de 13.000 referències tastades i vuit guies de vins editades. En aquell moment es trobaven tastant 1.500 referències per elaborar la GUIA DE VINS DE CATALUNYA Edició 2015; era la primavera del 2014. En acabar el curs em van convidar a una sessió de tast amb ells ... “et voilà!”: MÀGIA! El rigor de tast , i a cegues!, i la extraordinària coneixença del panorama vitivinícola català em van atrapar; una anàlisi científica dels vins en front a la subjectivitat amb la què estava avesat a tastar van fer que des d’aquell primer moment no em volgués  separar de l’equip de LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA.

Actualment en formo part . Ben aviat posem en marxa la novena GUIA DE VINS DE CATALUNYA, l’edició 2017. Per a mi serà la tercera guia de vins com a col·laborador i la segona puntuant i formant part de l’equip de tast.

Gràcies al el meu ferotge veí informàtic i responsable d’aquesta web www.12dos.cat, teniu accés a totes les meves inquietuds i a una proposta de consum de vi català que dona prioritat a vins:

  • Elaborats amb varietats autòctones catalanes.
  • Que responen a elaboracions tradicionals i cupatges catalans.
  • Elaborats amb varietats recuperades o en procés de recuperació.

Vins que representin el territori català, que s’ensenyin tal i com són. Que ens mostrin d’allà on provenen.

Els elaboradors són qui fan possible que tot això passi i evidentment us donarem notícies seves, doncs gràcies al gir que molts d’ells estan realitzant, influenciats en gran part pel debat iniciat per la Guia de Vins de Catalunya, cada vegada podem parlar de vins i caves catalans amb caràcter realment català!

Trobeu-nos a Facebook

Segueix-nos en Facebook, trobaràs moltes més coses per a tu.

Segueix-nos

DESCOBREIX-NOS  

Call Center

Si ens necessiteu contactar-nos

Truqueu!

vols ajuda?