aquest dijous 30 gener a les 20.00h tastarem els vins elaborats pel mètode ANCESTRAL dels cellers:
- Mas dels Clavers – Cupatge tradicional de Macabeu, Xarel·lo i Parellada (llarga criança 2019). Ecològic. Mínima intervenció. sense DO (Cabrera d’Anoia).
- Cuscó Berga – 100% Xarel·lo del Massís del Garraf (llarga criança 2019). Vi Natural. (Les Gunyoles, Avinyonet del Penedès).
- Estol Verd – 100% Macabeu. Mínima intervenció. Ecològic. sense DO (Rodonyà).
- Heretat Mascorrubí 100% Montònega (Parellada d’alçada). Anyada 2021. Mínima intervenció. sense DO (El Pla de Manlleu).
- Plana d’en Jan 100% Garnatxa negra 2021. Mínima intervenció. sense DO (Pacs del Penedès).
- Bell Cros 100% Garnatxa blanca 2022. Mínima intervenció. sense DO (Marçà).
Preu: 10€
Dijous, 30 de gener
Horari: 20h a 21h
Lloc: 12 D.O.’s