Tast: La clau dels caves de la Conca: el Trepat i la Parellada
Tal i com passa en els vins aquestes dues varietats són clau per definir el gust dels caves elaborats a la Conca de Barberà.
Aquest tast està pensat per entrar en contacte amb la singularitat dels caves elaborats a la Conca respecte dels escumosos més sovintejats a la nostra zona més directe, el Penedès. No te’l perdis, amb en Bernat (copropietari del celler), tastarem els següents caves:
CAVES
- Carles Andreu Brut Nature Reserva 2022 · Parellada, Macabeu, Xarel·lo
- Carles Andreu Brut Rosat Reserva 2021 · Trepat
- Carles Andreu Brut Nature Gran Reserva 2020 · Xarel·lo, Parellada, Chardonnay, Macabeu
- Carles Andreu Brut Rosat Barrica 2021 · Trepat
- Carles Andreu L’era del Celdoni 2015 · Parellada
(Aforament de 20 persones)