Maridatge al Ru-Bost, connectem la gastronomia local amb vins naturals i de mínima intervenció, on lligarem els següents plats amb els vins dels cellers Mas Gomà, Carles Andreu, Can Lleó de Vilanoveta, Bell Cros
Cremós de remolatxa fumada, nap encurtit i cus cus de coliflor
La Planta 2023. Vi escumós elaborat pel mètode tradicional amb xarel·lo i macabeu de Mas Gomà. Mínima intervenció
Foie mi-cuit, puré d’orellanes i núvol de cotna de porc
Cosí Eloi 2023. Orange Wine de Malvasia de Mas Gomà. Vi natural
Xató
Vi novell Trepat del Celler Carles Andreu. DO Conca de Barberà. Ecològic sense sulfits.
Ou poché amb vichyssoise de poma i musclos
Ancestral de Parellada 2022 de Can Lleó de Vilanoveta. DO Penedès. Mínima intervenció.
Canana amb espigalls i cremós de ceba i tinta
Tiet Pere 2023 Xarel·lo i Malvasia de Mas Gomà. Vi natural.
Papada a baixa temperatura amb cremós de sípia a la bruta i amanida de tallarines de sípia amb arrel de fonoll
Vi Genuí de Garnatxa negra 2022 de Can Lleó de Vilanoveta. DO Penedès. Mínima intervenció.
Escuma de crema catalana cítrica
Vi Genuí Brisat de macabeu 2022 de Can Lleó de Vilanoveta DO Penedès. Mínima intervenció.
Merenga de llimona, salsa de xocolata i pols de coca de llardons
Ancestral de Garnatxa blanca Ida&Peter 2022 de Bell Cros DO Montsant. Mínima intervenció.