Tast exclusiu per professionals Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú
Dilluns 24.2.25, 11.30h a 13.00h i tarda de 18 a 20h
a 12 D.O.’s – Plaça Casernes, 11 (08800) Vilanova i la Geltrú
Parlarem de la mà de caves BLANCHER de les varietats tradicionals destinades a l’elaboració de cava; el xarel·lo, el macabeu i la parellada el cupatge de les quals conforma el gust tradicional del cava català. També parlarem de la pansa blanca. És com el xarel·lo?
Recentment, BLANCHER ha celebrat el seu 70 aniversari. Situat a Sant Sadurní és elaborador integral dins de la DO CAVA. Té vinyes al Penedès (Vilobí del Penedès, Sant Quintí de Mediona i Ordal) i a Alella (Teià) i elabora també vins tranquils a la DO Penedès i a la DO Alella.
Explicarem la diferència entre brut nature, brut nature reserva i brut nature gran reserva i tastarem els següents caves per trobar-ne les diferències:
- Capdevila Pujol, el llegat familiar amb cupatge tradicional
- Brut Nature Reserva
- Brut Nature Gran Reserva
Tot tastant els vins tindràs respostes a les següents preguntes:
- Què vol dir ser elaborador integral DO Cava?
- Per què és tant important la trilogia varietal cava?
- Podem fer un àpat solament amb cava? Quin seria el més adient, brut nature o brut nature gran reserva?
- Brases i cava, és una bona idea?
Tertulians
- Enric Carbó, copropietari de BLANCHER
- Pol Sancho, enòleg de BLANCHER
- Sergi Sevé, gerent 12 D.O.’s
Tast exclusiu per professionals Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú
és obligatori inscripció. Contacte telefònic 605.13.40.30